Head TBB panga kliendid!

Vastavalt Vabariigi Valitsuse rakendatud eriolukorrale, soovime koostöös riigiga õigeaegselt ja võimalikult tõhusalt aidata kaasa viiruse leviku peatamisele.

TBB pank jätkab kõikide pangateenuste pakkumist, kuid palume arvestada mõningate muudatuste ja nõuannetega

  • Lähtudes eriolukorrast riigis ning meie klientide ja töötajate heaolust oleme ajutiselt, kuni 01.05.2020 sulgenud meie pangakontori Tallinnas, aadressil Vana-Viru 7. Lähim kontor asub Estonia pst 5a, kus oleme teinud muudatuse lahtiolekuaegades, teenindades kliente E-R kell 9-17. Narva kontori töö toimib tavapäraselt. Kõiki uudiseid saate jälgida meie kodulehel www.tbb.ee
  • Kuna tervis on meie kallim vara, siis tundes ennast haigena või oled saabunud välisriigist, palume mitte külastada panga esindusi.
  • Palume külastada meie pangakontoreid ainult hädavajadusel ja kui oled terve. Pakume suhtlemiseks pangaga meie digitaalseid kanaleid.
  • Meie internetipank võimaldab teostada igapäevaseid toiminguid, samuti oleme valmis kõiki kliente teenindama telefoni, e-posti kaudu.
  • Lisateavet kõikide meie toodete ja teenuste kohta leiate kodulehelt www.tbb.ee, kirjutage meie e-posti aadressile helpdesk@tbb.ee või helistage klienditoe telefonile 668 8066. Samuti saate meiega ühendust võtta ka Skype teel. Kõik panga olulised kontaktid leiate www.tbb.ee/contact-info_est

Soovime kõigile tugevat tervist ja kõikide ettevaatusabinõude rakendamist, et saaksime üheskoos tekkinud olukorra kiiresti seljatada. Püsime terved ja käitume vastutustundlikult!

Kutsume kliente üles tähelepanelikkusele, sest tavapärasest keerulisemal ajal võib suureneda ka erinevate pettuskatsete hulk. Oluline on teha vahet panga poolt saadetud ja valel infol! Vältige failide alla laadimist või veenduge, et need on turvalisest allikast. Küsimuste tekkimisel palun võtke meiega ühendust.