Hea klient!

Oleme tänulikud kõikidele, kes kaaluvad enne pangaesindusse tulekut ka teiste suhtluskanalite kasutamist ja pöörduvad panga poole näiteks telefoni või e-lahenduste kaudu.

Enamik klientidest arveldab juba täna digikanalites ning kasutab minimaalselt sularaha, makstes ostude eest viipekaardiga. Ajutiselt on Eestis viipemakse limiiti tõstetud kuni 50 euroni. Kõiki meie peamisi pangateenuseid on võimalik kasutada digitaalsete kanalite kaudu, mis on praegu kindlasti kõige mõistlikumad, turvalisemad ja kaaskodanike suhtes hoolivamad.

Kui pangakontori külastus on aga hädavajalik, siis palun teavitage oma tulekust meid ette ja broneerige selleks aeg, helistades meile numbril +372 6688066, edastades meile oma külastuse eesmärk ja sobiv külastuse kuupäev ja kellaaeg. Aega on võimalik broneerida ka e-posti teel helpdesk@tbb.ee või saates teate „Võta meiega ühendust“ läbi meie kodulehe aadressil https://www.tbb.ee/.

TBB pank