Kallid kliendid!

Me püüame luua parimad tingimused teie säästude hoiustamiseks ja kasvatamiseks. Anname teada viimastest muudatustest hoiuste osas.

Intressimäärad on tõusnud. Nüüd võite teenida oma säästudelt kuni 4,60% aastas!

On oluline märkida, et me ei paku enam “Pluss Üks” hoiust, mis oli mõeldud isikutele, kes on nooremad kui 25 aastat või vanemad kui 55 aastat. See otsus võimaldab meil pakkuda kõrgeid hoiuste intresse kõigile meie klientidele sõltumata vanusegrupist.

“Pluss Üks” hoiused, millel on automaatne pikendamine, pikenevad lepingu lõppemise hetkel kehtivate intressimääradega.

Pöörame teie tähelepanu sellele, et meie personaalpanganduse klient saab täiendavat intressimäära tähtajalistele hoiustele eurodes (ei laiene intressimääradele, mis on kehtestatud Panga hoiuste kampaaniate raames). Isikliku pangandusteenuse kliendiks saab olla 18-aastane elanik, kelle praegusele kontole on viimase kolme kuu jooksul laekunud regulaarsed sissetulekud: palk, pension, stipendium, honorarid või muu maksustatav rahaline tulu (vähemalt 300 eurot); või kellel on kogumahus sõlmitud hoiuseid (aastaks või rohkem) vähemalt 20 000 eurot või selle summa ekvivalent mõnes muus valuutas. Isikliku pangandusteenuse kliendi staatus määratakse kliendi taotluse alusel.

Täname, et usaldate oma finantsasjad meie hooleks!

TBB pank